• Delen:
  • Whatsapp
  • Facebook
  • Twitter

Suriname klopt Antigua en Barbuda in eigen huisdoor Marinio Balsemhof PARAMARIBO — De Surinaamse U20-voetbalselectie is zondag sterk gestart aan het Concacaf Championship 2024 op Antigua en Barbuda. In de ABFA Technical Center klopte zij het gastland met 3-2. De goals kwamen op naam van Robinio Pinas (16′), Djaier Prijor (strafschop blessuretijd eerste helft) en Jereno van Gom (89′). Eroy Gonsalves (69′) en Davion Gumbs (95′) scoorden namens de eilanders. Eerder op de dag speelden Guyana en El Salvador 2-2. Met deze overwinning hebben de Surinaamse voetballers hun eerste doelstelling behaald. Vóór de wedstrijd gaf bondscoach Werner Blackson aan dat het primaire doel is het winnen van de eerste ontmoeting. Dat vergroot volgens hem namelijk de mogelijkheden om poulewinnaar te worden. Slechts de nummer één stoot door n …